6. 2. 2016

Reklamní pozvánka na Městský běh Brandýsem 14. května 2016

V Brandýse se běhá a sportuje. Teda, rozhodně nejenom já - dokonce se tu pořádají opravdový běžecký závody pro normální běhálisty, nejenom pro atlety na Houšťce. A jako správný patriot bych vás rád na místní desítku (kilometrů) pozval. Poběží se 14. května 2016, přihlašování provedete zde a jestli se nezapomenu přihlásit, poběžím i já. Běží se pět nebo deset kiláčků, ta desítka je certifikovaná čtvrtka maratonu. Startové je dost symbolické, 150 Kč do dubna, od dubna to roste až na 250 Kč, to je dneska, jak jsem seznal, za hubičku. No a jestli se nezapomenu přihlásit (už si musím udělat kalendář!), tak budete mít zaručeno, že nedoběhnete poslední, jsem specialista na obsazení špičky závěru peletonu!
No a pro pražáky: jak se dostanete do Brandýsa? Z Černého Mostu nebo z Letňan autobusem, jede tak dvacet minut, kdo se chce zahřát, jede do Zelenče vlakem a stama se proběhne. Tak co, běžíte?
A to mi připomíná, náš soukromý závod Mělník - Brandýs ... za chvíli ho oznámíme, zítra snad zvládneme s Jakubem vymyslet termín!

3 komentáře:

  1. Ahoj, jak moc je ten závod Mělník - Brandýs závodní a soukromý? Mohl bych se přidat? běžel bych vzadu... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přemýšlím o tom. Původně jsem ten závod dělal proto, abych byl alespoň jednou na hezkém místě (a těším se na to, jak se Jakub bude tvářit, když doběhne předposlední) ... ale nakonec jeden navíc by nevadil :)

      Vymazat
    2. Bezva, budu číhat na termín. O umístění nemusíš mít strach, nejspíš se s vámi jen svezu vlakem... vzhledem k délce to u sebe vidím na tempo 6:30 - 6:40 min/km a navíc bych měl vydržet až do Čelákovic. Nebo mě někde potupně vyzvedne ženuška :-)

      Vymazat

Doporučuju si přečíst:

Placené funkce Runkeeperu a Stravy a jejich přínos pro běhání

Vedli jsme tuhle s Jakubem debatu o tom, jaké softy na běhání používáme a zda mají pro nás hodnotu jejich placené funkce. Leží mi to v hlavě...